Overal Nederlandse tv

satellietservice nh joyne dealer

Satellietservice Noord Holland is JOYNE dealer, en dus kunt bij ons terecht voor de diverse JOYNE abonnementen.

JOYNE is de nieuwe satelliet provider voor Nederland en zendt uit op Eutelsat 9 graden oost in Europa en ver daar buiten. Eutelsat 9 graden oost is een krachigere satelliet met een groter bereik en meer regen reserve.

De nieuwste satelliet van Eutelsat is in januari 2016 gelanceerd. De Eutelsat 9B satelliet is krachtiger waardoor de kwaliteit van de Joyne uitzendingen op een hoog niveau ligt. Dit heeft ondermeer voor de TV kijker als voordeel dat er in het geval van extreme weersomstandigheden minder storingen voor zullen komen!

Onderweg,

Voor TV kijkers die reizen met bijvoorbeeld caravan of camper is het enorme bereik van deze satelliet in combinatie met Joyne een groot pluspunt. Maar ook voor offshore en Defensie personeel is dit een prima oplossing voor het nieuws van “thuis”.

De “footprint” (reikwijdte waarbinnen de satelliet kan worden ontvangen) loopt maar liefst van het uiterste noorden van Scandinavië tot in Noord Afrika in het zuiden! Dit betekent dat JOYNE inEuropa en ver daar buiten is te ontvangen.

Flexibele abonnenten

JOYNE abonnementen welke bij Satellietservice Noord Holland te verkrijgen zullen zijn, zijn buitengewoon flexibel! Zowel het TRAVEL LITE als het BASIS abonnement zijn voor iedereen verkrijgbaar en beiden zijn voor een korte (1 maand) of langere periode (12 maanden) af te sluiten. De JOYNE abonnementen zijn af te sluiten voor een periode van:
1 maand
3 maanden
6 maanden
12 maanden

Het 1-maand abonnement kunt u op iedere dag in laten gaan. Na activatie geniet u tot een maand later van het JOYNE zenderaanbod. Daarna stopt de doorgifte van de zenders automatisch.

Voor de 3 en 6 maanden geldt dat de maanden flexibel in te geven zijn en kan ingaan op de dag van uw voorkeur. De startdatum en in welke maanden u van het JOYNE zenderaanbod wilt gaan genieten bepaalt u helemaal zelf.

U kunt dus bijvoorbeeld voor een 3 maanden abonnement kiezen en deze 3 maanden verdelen over de maanden maart, mei en december. Of bijvoorbeeld 2 maanden aaneengesloten en de resterende maand ingaande op een andere datum van uw voorkeur. Met het 6 maanden abonnement geldt hetzelfde, buitengewoon flexibel dus.

De 12 maanden abonnementen bieden het JOYNE zenderaanbod gedurende 12 aaneengesloten maanden, na activatie van het abonnement.

De 1, 3 of 6 maanden abonnementen en de eenmalige inschrijfkosten, dienen voor de gehele periode, vooraf te worden betaald. Na registratie en betaling ontvangt u automatisch een persoonlijke inlogcode en wachtwoord welke toegang geven tot uw ‘Mijn JOYNE’ omgeving op de JOYNE website. In uw ‘Mijn JOYNE’ omgeving kunt u uw (prepaid) tegoed activeren, verlengen, stopzetten en/of wijzigen.

JOYNE BASIS ABONNEMENT

JOYNE is de eerste Nederlandse TV-aanbieder is die FOX Sports Eredivisie Live met drie kanalen standaard door gaat geven in het BASIS pakket. De abonnementstarieven voor het JOYNE BASIS pakket zullen zeer interessant zijn.

Landen waar Joyne is te ontvangensatellietservice NH joyne dekking

Afghanistan
Alandseilanden
Albanië
Algarije
Andorra
Azerbeidzjan
Azerbeidzjan
Azoren
Belarus (Wit-Rusland)
België
Bosnië en Herzegovina
Bulgarije
Canarische eilanden
China
Corsica
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland (Verenigd Koningrijk)
Estland
Farao Eilanden
Finland
Frankrijk
Funchal
Georgië
Georgië
Gibraltar
Griekenland
Groenland
Guernsey
Hongarije
Ibiza
IJsland
Ierland
India
Irak
Iran
Italië
Jan Mayen
Jersey
Jordanië
Kazachstan
Kazachstan
Kirgistan
Kosovo
Kroatië
Letland
Libië
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Macedonië
Malta
Mallorca
Man
Marokko
Moldavië
Monaco
Montenegro
Nederland
Noorwegen
Oekraïne
Oman
Oostenrijk
Pakistan
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
San Marino
Sardinië
Saudi-Arabië
Schotland (Verenigd Koninkrijk)
Servië
Slovenië
Slowakije
Spanje
Spitsbergen
Syrië
Tadzjikistan
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Turkmenistan
Ver. Arab. Emiraten
Zweden
Zwitserland

Meer over de abonnementen>>

Facebook
Facebook