Aanleggen en onderhouden van satelliet televisie en radio installatie’s.

satelliet schotel

Goede ontvangst via de schotel begint bij het gebruik van de juiste materialen en het goed installeren. Maar al te vaak komen wij bij installatie’s waarbij de schotel net niet goed is uitgericht, er goedkope coaxkabel is gebruikt of zelfs de (verkeerde) connectoren verkeerd zijn geplaatst.

De coaxkabel en de connectoren zijn zeer belangrijk, zij zijn de slagader van uw systeem. De coax kabel transporteert niet alleen het te ontvangen signaal, maar er gaat ook een voeding spanning en diverse stuursignalen naar de lnb (kop) .

Ons advies, bespaar niet op materiaal en op aanleg. U zult hierdoor probleemloos kijken. Neem voor een passende aanbieding contact op met satellietservice Noord Holland

Facebook
Facebook